Kako kupovati?

Kupovina nakita na našoj platformi . Odaberite nakit koji želite da kupite sa opcijom Dodaj u korpu. Kada ste završili sa kupovinom, odaberite Korpa na glavnom meniju. Otvoriće Vam se stranica koja sadrži sve informacije o cijeni i dostavi. Nakon odabrane opcije Kreni na plaćanje, unesite Vaše podatke, kao i adresu za dostavu nakita. Poslednji korak je da izaberete metodu plaćanja i potvrdite narudžbu sa opcijom Naručite.

Od koga kupujem Tekne nakit?

  1. Tekne shop teknejewelry.com je online platforma Art studia “Tekne” iz Banja Luke za prodaju našeg nakita.

Zašto su cijene iskazane u EUR?

Art studio “Tekne” isporučuje nakit u više država, te iz tog razloga koristimo valutu EUR. Ukoliko kupujete iz BiH i plaćate po pouzeću, biće Vam naplaćeno u domaćoj BAM valuti. Ukoliko plaćate putem Vašeg Paypal računa, Paypal će automatski konvertovati novac u Vašu domaću valutu.

Koji su načini plaćanja?

Plaćanje po pouzeću – Plaćanje poštaru za nakit koji Vam je dostavljen moguće je za BiH, Srbiju i Crnu Goru. Prilikom Checkout-a odaberite način plaćanja Keš prilikom dostave.

PayPal

Ovaj način plaćanja dostupan je za sve države u koje isporučujemo nakit. Ukoliko želite platiti sa PayPal, prilikom Checkout-a odaberite način plaćanja PayPal.

Kada mogu očekivati svoju pošiljku?

Vrijeme dostave nakita zavisi od države u koju se isporučuje. U prilogu je lista država sa procjenom vremena isporuke:

  1. Bosna i Hercegovina – 1 radni dan
  2. Srbija, Crna Gora – 2-3 radna dana
  3. Hrvatska- 4-5 radnih dana
  4. Ostale zemlje EU – 10 radnih dana

Info o preduzeću

Umjetnički studio “Tekne” s.p. Jana Kuvalja, Ilije Garašanina 54, Banja Luka

JIB:4511044120002, Žiro rč: 5520001869868481