Tekne nakit nastupiće na New York Fashion Week 2020/2021

Čast nam je obavjestiti Vas da će naš nakit biti predstavljen 13 Septembra na New York Fashion Weeku u sklopu New York kolektiva Flying solo i njihovog projekta Ones To Watch.

NEW YORK, NY – FEBRUARY 2020

Flying Solo NYC je kolektiv talentovanih dizajnera iz Amerike i svijeta koji predstavlja filozofiju zajeništva i jačine u kolektivu. Ova kompanija sastoji se od preko 50 dizajnera odjeće i nakta koji su zajedničkim snagama predstavili svijetu novi koncept izlaganja svojih samostalnih brendova.

Kolektiv je u stalnoj potrazi za talentovanim dizajnerima koji bi bili dio ove jedinstvene priče, te kroz projekat NYFW Ones To Watch u kolaboraciji sa NY Fashion Week Online organizuje predstavljanje novih brendova na New York Fashion Week-u.

Ones to watch
Ones to watch

Svake godine više stotina dizajnera aplicira za predstavljanje svog brenda na jednom od najvećih modnih event-a na svijetu.

Tekne nakit izabran je kao jedan od 3 brenda nakita koji će imati priliku predstaviti svoju novu kolekciju za Jesen/Zima 2020/21.

Tekne nakit

Na modnim pistama biće predstavljena naša nova kolekcija koja će biti dostupna sredinom septembra u partnerskim concept storovima, kao i na našem Online shop-u.

Komentariši